Hoppa till innehåll

L:A Bruket öppnar julbutik hos Filippa K

Tom Cehlin Magnusson

Västkustföretaget L:A Bruket säljer hudvård hos Filippa K i jul. Med hudvårdskit anpassade för väderbitna julfirare ska Filippa K och L:A Bruket fira sitt gemensamma skandinaviska arv.

Hudvårdsföretaget L:A Bruket (uttalas ”lilla bruket”) flyttar in hos Filippa K i jul. Under slutet av december öppnar man nämligen en popup-shop inuti Filippa K:s butik på Grev Turegatan i Stockholm då man säljer julklappar som ska rädda kunderna från frostbiten hy.

lilla bruketxfilippaK_mikael axelsson_20161216-7881_hires

Det svenska företaget hämtar inspiration till sina skönhetsprodukter från sitt västkustarv genom att använda vatten, salt och sjögräs som byggstenar för många av sina produkter. Nyligen lanserade företaget en ny serie för ansiktet och doftoljor, produkter som säljs tillsammans med julklappskit som är anpassade för såväl kunder som åker på julresa utomlands, som för dem som härdar ut i kylan.

lilla bruketxfilippaK_mikael axelsson_20161216-7890_hires

– Vi tycker detta är otroligt kul! Filippa K bygger på samma värdegrund som vi med ett naturligt skandinaviskt arv som genomsyrar både bolag, produkt och den visuella upplevelsen i butik och paketering, säger Mats Johansson från L:a Bruket.

Fram till dagen före dopparedagen har kunder möjlighet att handla på popupbutiken där en rabatt på 20 procent ges till de kunder som handlar på Filippa K.

lilla bruketxfilippaK_mikael axelsson_20161216-7870_hires

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.