Hoppa till innehåll

Här samlas alla nu levande ex-presidenter i USA – se Lady Gagas show

Johanna Lejon

Fem av USA:s levande presidenter samlades i helgen för att stödja orkanoffren i landet. ”Vi sätter våra skillnader åt sidan och placerar mänskligheten först”, säger Lady Gaga.

Häromdagen samlades USA:s tidigare presidenter Jimmy Carter, George H.W. Bush, Bill Clinton, George W. Bush och Barack Obama för att delta vid en välgörenhetskonsert till förmån för One America Appeal, en organisation som hjälper människor som fallit offer för de orkaner som dragit fram och ödelagt stora delar av Amerika. Otaliga människor har drabbats.

Lady Gaga uppträdde under konserten och spelade, bland annat, megahiten Million Reasons. I flera poster på sociala medier berättade hon om hur stolt hon var över att få vara med och bidra till One America Appeal.

– Det var en ära att bli inbjuden av dessa fem levande presidenter att uppträda och prata vid denna historiska händelse där vi sätter våra skillnader åt sidan och placerar mänskligheten först, skrev hon, bland annat.

Här uppträder Lady Gaga

Lady Gaga passade också på att ta en bild tillsammans med ex-presidenterna. Och ja, nog blir det ganska uppenbart varför denna bild har blivit en viral snackis. Vissa skriver skämtsamt att det är ”härligt att se alla sex presidenter tillsammans”. Andra skojar om att Gaga är USA:s sittande president, de andra är ex-presidenter. Det är tydligt att Lady Gaga står ut i sällskapet. Som kvinna. Och det är smärtsamt tydligt hur välkommet det skulle vara om en kvinna faktiskt fick ingå i det där sällskapet, som riktig president. Inte bara på skämt.

https://www.instagram.com/p/BaiKfAeAu7N/?taken-by=ladygaga

Läs några av reaktionerna på bilden här. Artikeln publicerades först på ELLE.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.