Hoppa till innehåll

Spana in megastiliga bilderna på Adam Driver och Lady Gaga när de gör film om Gucci

Adam Driver och Lady Gaga

Ridley Scotts kommande storfilm utlovar vild fest i italienskt mode.

Nej, den romantiska bilden från Lady Gagas Twitter är inger vanligt influencerfoto i en exotisk miljö. Adam Driver bär de där lyxbågarna och Lady Gaga själv ser så elegant extravagant ut av en anledning. Stjärnduon är nämligen på plats i alperna för för filmandet av Ridley Scotts kommande film House of Gucci, baserad Sara Gay Fordens bok med samma namn.

En film om ett av världens största modeföretag bör leva upp till sitt namn och bilderna från inspelningen skvallrar om att vi i november kommer få beskåda en film fylld med italienskt mode när det är som bäst. Frågan kvarstår dock: Har Adam Driver alltid samma frisyr oavsett roll?

Foto: Getty
Foto: Getty

House of Gucci handlar om just Gucci eller mer specifikt det stora morddramat som skakade modejätten i mitten av 90-talet. Mord är kanske inte det första man tänker på när det gäller Gucci idag men helt annat var det 1995 då vd:n och arvtagaren Maurizio Gucci (spelas av Driver) mördades av en lejd pistolman.

Maurizios ex-fru, den excentriske societetsdamen Patrizia Reggiani (Lady Gaga), dömdes senare för att ha varit den som lejt mördaren. Reggiani blev känd som den ”svarta änkan” för hennes utmärkande stil och galghumor. På frågan om varför hon inte mördade sin ex-man själv svarade hon ”min syn är inte tillräckligt bra och jag ville inte riskera att missa”.

Verklighetens Maurizio Gucci. Foto: Getty

Förutom Driver och Gaga återfinns även Al Pacino, Jeremy Irons och Jared Leto i den stjärnspäckade rollistan. De spelar i tur och ordning Gucci-männen Aldo, Rudolfo och Paolo Gucci.

House of Gucci väntas ha premiär den 24 november 2021.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.