Hoppa till innehåll

Landslagsspelaren Albin Ekdal modell för nya Stadium-kläder

Oliver Beckman

Till vardags fotbollsproffs i Tyskland och kugge på det svenska landslagsmittfältet. Nu blir Albin Ekdal modell för Stadiums nya kollektion med sportinspirerade kläder som ska fungera både till vardags och träning.

Kollektionen består av bekväma t-shirts, underkläder, sweatpants, collegetröjor och hoodies. Kläderna ska ha hög modegrad men samtidigt fungera i sportiga sammanhang. De finns i butik från och med mitten av februari.

– Kläderna är tillverkade i ekologiska material vilket känns modernt och bra. Ett enkelt sätt att värna om miljön, säger Albin Ekdal.

 När passar de här kläderna som bäst att använda?

Till och från träning känns som ett perfekt tillfälle. Men vi tycker att de kan användas även som vardagskläder och när man är hemma.

Kollektionen kommer gå att köpa i samtliga Stadium-butiker i landet och på webben.

Albin Ekdal närmar sig även comeback efter fyra månader på skadelistan, i förra omgången satt han på bänken i hemmasegern mot Mönchengladbach och till helgen förväntas han göra sina första spelminuter under året.

Här är några av bilderna ur kollektionen:

1.
ESSENTIALS_Albin%20Ekdal_Stadium_1

2.
ESSENTIALS_Albin%20Ekdal_Stadium_2

3.
ESSENTIALS_Albin%20Ekdal_Stadium_3

4.
ESSENTIALS_Albin%20Ekdal_Stadium_4

5.
ESSENTIALS_Albin%20Ekdal_Stadium_8

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.