Hoppa till innehåll

Bitter Liam Gallagher måste koka sitt eget te pga ”snorungar” som laddar ner hans musik

Joel Linde

”På 90-talet hade jag fyra jävlar som kokade te åt mig. Nu är det för snålt om pengar för sånt”, säger en bitter Liam Gallagher.

Att Oasis-stjärnan Liam Gallagher inte är jordens muntraste spjuver vet de flesta som följt honom någorlunda, och han drar sig inte för att tala öppet om vilka han inte gillar.

Vi har bland annat hans långtgående fejd med brorsan och Oasis-kompanjonen, Noel, som smattrar titt som tätt i sociala medier. Men han ger sig också på andra artister. I en intervju med Huck magazine påstod reportern att DJ:s hade blivit de nya rockstjärnorna, varpå han svarade:

”Har de? Inte i min värld. Vadå, Calvin jävla Harris? Den tråkigaste jävla personen i världen?”

Liam hävdar själv att han till skillnad från många andra bara är äkta och ärlig, vilket man ju i viss mån uppskattar! Listan över bittra utspel från Liam Gallagher skulle kunna göras lång, men vi vill i stället landa i någon form av vördnad för rockikonen. I en dokumentär om honom som just nu sänds på BBC förklarar han hur ”de här jävla snorungarna som laddar ner låtar för småpengar” har gjort att han nu behöver koka sitt eget jävla te.

”Och så undrar de varför det inte finns några riktiga rockstjärnor längre. För det är sånt här de tvingar oss göra, de jävlarna!”

Och även om det låter drygt, bittert och så vidare så är det ett väldigt uppiggande klipp av en Liam som bjuder på sig själv, humor och en härlig glimt i ögat.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.