Liam Neeson: ”Hästen från nya bröderna Coen-filmen kände igen mig från en annan film”

Har ”Taken”-skådisen Liam Neeson tappat det totalt eller är han ett actionförklätt humorgeni?

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-10-10 12:06  |  Lästid: 1 minut

Liam Neeson är kanske inte den allra hetaste skådisen just nu. Men snart kommer han synas i en av rollerna i bröderna Coens nya westernfilm The Ballad of Buster Scruggs som går direkt upp på Netflix 16 november.

Nu gör i alla fall Neeson sitt för att skapa PR kring filmen – och honom själv. Till Page Six säger han att en häst som var med under inspelningen av Coen-brödernas kommande rulle kände igen honom … från en tidigare filminspelning.

”Jag spelar en resande impresario. Vi filmade i New Mexico. Den udda saken är hästen som drar min vagn kände mig”, säger Neeson och fortsätter.

”Du kommer inte tro det. Jag säger att den här hästen kände mig. Han påminde mig om en annan westernfilm vi gjorde för ett tag sen. Jag älskar djur. När vi arbetade tillsammans innan jag tog särskild hand om honom. Jag matade honom med godis. Jag gav honom äpplen.”

Följdfrågan är givetvis HUR kunde hästen känna igen honom? Neeson förklarar det så här:

”Han gnäggade när han såg mig och stampade i marken”.

Oavsett om Liam Neeson har tappat det fullständigt eller är en fin och gullig djurvän är det hela väldigt roligt.

 

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-10-10 13:07