Bröderna Coen är tillbaka med ny westernfilm – se trailern här

”No Country For Old Men”-bröderna Joel och Ethan Coen är tillbaka. Brödernas nya film ”The Ballad of Buster Scruggs” har premiär på Netflix redan 16 november.

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-09-13 16:42  |  Lästid: 1 minut

Regissörsbröderna Coen, med filmer som FargoNo Country For Old Men och O Brother, Where art thou?, på meritlistan är snart tillbaka med en ny film. Filmen, som först var tänkt som en serie i sex delar, berättar sex olika historier som alla utspelar sig i westernmiljöer. Enligt Netflix kommer ”varje del att berätta en distinkt historia om den amerikanska western”, skriver Rolling Stone.

Filmen, som går direkt upp på Netflix och streamas från 16 november, blir Coen-brödernas tredje westernfilm. Tidigare har bröderna regisserat Oscarsbelönade No Country For Old Men (2007) och Jeff Bridges-filmen True Grit (2010) på westerntemat.

Även om trailern inte säger överdrivet mycket om handlingen verkar vi få oss en lagom dos av Coen-brödernas patenterat skruvade karaktärer. I rollistan märks tunga skådisnamn som James Franco, Liam Neeson och Tom Waits(!) – vilket får ses som goda förutsättningar för att filmen ska hålla god kvalitet.

Se trailern till bröderna Coens ”The Ballad of Buster Scruggs” här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-09-13 16:45