Annons

Lisa Ekdahl om Dannys moderna version: ”Jag är så uppspelt att jag får ont i huvudet”

Lisa Ekdahl blir så uppspelt att hon får ont i huvudet när hon får höra Dannys tolkning av hennes låt.

Olle Arnell

danny-saucedo-lisa-ekdahl

I det femte programmet av årets säsong av Så Mycket Bättre var det dags för Lisa Ekdahl att få sina låtar tolkade av sina artistkollegor. Först ut var Danny Saucedo som presenterade sitt låtval med en anekdot från barndomen.

Annons

– Jag var 7-8 år när du slog igenom och vid den tiden gick jag på Östgötagatan väldigt ofta och det gick ett rykte om att du bodde där i krokarna. Jag gick på det ryktet och ville bara säga hej, så jag knackade på din dörr men du öppnade inte din dörr, men däremot tänkte jag att du kanske kunde öppna upp ditt fönster, och det är låten jag har valt, sade Danny.

Gilla Cafe.se på Facebook

Sedan gick Danny upp på scen och framförde en Dannyfierad popversion av en av Lisa Ekdahls mest kända låtar, till vissångerskans stora glädje.

– Gudarna var så lyckliga när de gjorde Danny! Jag är så uppspelt att jag får ont i huvudet, sade Lisa när hon fått höra låten.

Se Dannys tolkning här!

Har du inte hört originalet?

Annons

Dela (48)
Tweeta

Annons


Laddar