Annons

Little Jinder: ”Känns som jag blir gravid om någon tittar på mig”

Så mycket bättre-aktuella artisten Little Jinder om att göra abort och varför det gav henne existentiell ångest. ”Det var extremt jobbigt. Men jag är extrem fertil och jävligt oförsiktig, så vad ska jag göra”, säger hon i veckans Fördomspodden med Emil Persson.

Markus Thunberg

littlejinder

Little Jinder och Emil Persson. Foto: Johan Hedberg

Artisten Little Jinder är veckans eminenta gäst i Cafés Fördomspodden. Josefine, som hon egentligen heter, är just nu aktuell som en av deltagarna i Så mycket bättre – och i en intervju i samband med första avsnittet av Tv4-programmet valde hon att berätta om hur inspelningen var den värsta veckan i hennes liv.

Annons

– Jag hade gjort en abort bara dagar innan jag åkte till inspelningen, så jag var ett hormonellt vrak, sa hon då till Elle.se.

Gilla Cafe.se på Facebook

Att hon skulle ha gjort ”minst en abort” var som av en händelse en av Emil Perssons fördomar i podden, men eftersom hans intervju spelades in tidigare i höst visste inte Persson hur hon skulle svara.

Du har gjort minst en abort.

– Ja. Jag har gjort över två.

Över två, jaha okej.

– Jag tänker inte säga hur många. Jag är extremt fertil och jävligt oförsiktig, men vad ska man göra.

Har det varit jobbiga upplevelser?

– Ja, extremt jobbiga. Speciellt sista gången, då var det så här: nu får det aldrig hända igen. Det blev existentiellt på en nivå som var absurd när jag började känna: har jag dödat någon? Vem ska jag prata med det här om? Ingen typ. Och nu säger jag det till dig!

Hon fortsätter:

– Det är ingenting man ska skämmas för, tycker jag. Men det är inte så kul eller fräscht, kanske. Det är inte det man vill vara ett ansikte utåt för direkt.

Emil Persson förklarar sin fördom med att den bottnar i att Little Jinder har en energi som antyder att hon skulle kunna vara lite slarvig med preventivmedel.

– Men jag har också en kropp som inte tål hormoner, så jag har haft lite problem med det. Har inte kunnat käka p-piller och så, utan har fått köra på andra metoder. Och är man inte nitiskt jävla precis med dem så funkar det inte och en sådan människa är inte jag. Så ja, jag har råkat ut för det ett par gånger men nu känns det som att om någon tittar på mig så blir jag gravid. Jag vill inte ligga med någon.

 

I veckans avsnitt av Fördomspodden får vi reda på om Little Jinder provoceras av alla som tar mat på allvar. Om hon dragit ”min pappa är polis”-kortet efter att ha åkt fast för snatteri – och om hon säger streck i stället för lina. Bland mycket annat. Fördomspodden är Cafés podcast där nöjesredaktör Emil Persson testar alla sina fördomar om en känd svensk person – på den kända svensken i fråga. Fördomspodden finns på Acast och där poddar finns. 

Annons

Dela (49)
Tweeta

Annons


Laddar