Du kan inte gissa vad Louis Vuittons nya foosball-spel kostar (eller jo, det kan du)

Louis Vuitton

Jamen då säljer man väl av fonderna och köper ett foosball-spel för 740 000 spänn.

Lukas Nordén  |  Publicerad 2020-05-11 12:59  |  Lästid: < 1 minuter

Louis Vuitton är, förutom sitt utbud av modeaccessoarer, kända för att inte vara allt för blyga när de prissätter sina mest exklusiva produkter. Huruvida folk faktiskt köper Louis Vuittons svindyra accessoarer är oklart, men under senaste tiden har det franska modehuset bland annat släppt träningshantlar värda 27 000 kronor, ett par in ear-hörlurar värda 9 000 kronor och ett pingisracketpaket värt 22 000 kronor.

Nu är tiden kommen – igen. Knappt en månad efter lanseringen av hantlarna som skulle piffa upp ditt hemmagym är nu Louis Vuitton tillbaka på marknaden för att underlätta den sociala distanseringen med lite underhållning – den här gången i form av ett foosball-spel – värt ringa 740 000 kronor.

Det svindyra foosball-spelet är en utökning av det redan existerande sortimentet vid namn ”made-to-order games”-kollektionen, där Louis Vuitton har utvecklat specialtillverkade spel i decennier. De har exempelvis tillverkat egna schackbräden, pokerset och krocketklubbor. Produkterna är en homage till Louis Vuittons barnbarn, Gaston-Louis Vuitton, som älskade både sport och spel.

Det finns också ett alternativ att få hem foosball-spelet i en specialtillverkad läderdesign, vilket ytterligare skulle höja priset – till 910 000 kronor.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-05-11 12:59