Maktkampen rasar i trailern till sista säsongen av ”Succession”

Logan Roy i Succession säsong 4

Säsong fyra blir den sista dansen med den dysfunktionella stormrika familjen Roy.

Joakim Almén | Foto: HBO Max  |  Publicerad 2023-03-03 10:38  |  Lästid: < 1 minuter

Sedan den första säsongen slog ner som en dramabomb 2018 har patriarken Logan Roy och hans ättlingar varit hela världens struliga favoritfamilj. I tre säsonger har tittarna underhållits (och förfärats) av maktkampen inom mediefamiljen Roy och dess Waystar Royco-imperium.

Serien har hyllats för sin smarta och witty-starka dialog och enskilda avsnitt har bjudit på de starkaste ”va i helvete hände precis?!”-ögonblick sedan Game of Thrones klassiska hakan i marken-episod Red Wedding. De första tre säsongerna har kammat hem hela 13 Emmyvinster, tv-världens tyngsta pris.

27 mars är det dags för den sista säsongen av en av världens bästa tv-serier de senaste fem åren. Foto HBO Max

I den fjärde, och sista, säsongen av Succession skapar Alexander Skarsgårds svenske techentrepenör Lukas Matssons annalkande köp av Waystar Royco en ångestfylld splittring inom familjen när de börjar föreställa sig hur deras liv kommer att se ut när affären är i hamn. En maktkamp uppstår (den har man hört förr) när familjen Roy inser hur en framtid utan familjeimperiet kommer att inskränka deras kulturella och politiska tyngd.

Frågan är om säsong fyra verkligen är det sista vi får se av familjen Roy. Nyligen flaggade Successions skapare Jesse Armstrong för att han är sugen på att brodera ut en av karaktärernas historia i en spinoff.

”Succession” säsong 4 består av tio avsnitt och har premiär 27 mars på HBO Max. Se trailern till sista säsongen nedan.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-03-03 10:39