Annons

Mammans bild kan avslöja – hen lämnar tv-serien ”Skam”

Serr, kødder du nå?!

Nanna von Knorring

William_Chris_Skam copy

Foto: NRK

I väntan på en fjärde säsong av Skam har spekulationerna bland fansen satt igång. Efter att Skam-skådespelaren Herman Tømmeraas mamma lagt upp en bild på Instagram började många Skam-fans spekulera kring Penetrator-Chris framtid.

Annons

Bilden, som föreställer skådespelaren tillsammans med sin mamma, har bildtexten: ”Hjälp, snart militären för den förstfödda! Vart har åren gått?”. Nu undrar förtvivlade fans kring hur säsong fyra kommer att se ut. Kommer karaktären Penetrator-Chris att försvinna ur serien?

Gilla Cafe.se på Facebook

 

Hjælp, snart militæret for førstefødten!! Hvor har årene blitt av??😩😘

Ett foto publicerat av Runi Tømmeraas (@runitimber)

 

Många fans har hoppats på att just Penetrator-Chris ska vara huvudpersonen i säsong fyra och i en omröstning på norska Side2 har 45 procent röstat på karaktären som huvudrollsinnehavare till nästa säsong.

Håkon Moslet, redaktionschef på NRK, vill inte avslöja karaktärens framtid, men har ett aningen lugnande besked angående skådespelarnas projekt vid sidan av Skam-inspelningarna.

– Vi är vana vid att skådespelarna i serien kombinerar sina roller med andra aktiviteter och det är egentligen allt jag har att säga, säger han till Dagbladet. 

Säsong fyra har fortfarande inte fått något premiärdatum men väntas komma på norsk tv under våren. Den tredje säsongen av Skam med svensk textning kommer äntligen till SVT Play på fredag. Säsong tre har premiär klockan 06.00 den 6 januari på SVT Play.

Annons

Dela (47)
Tweeta

Annons


Laddar