Vilken rätt skulle du säga är din absolut största guilty pleasure?
”Pasta med ost- och skinksås. Haha. Viktigt med något överkokt pasta och gärna gnocchi eller annan barndomsklingande. Gärna ostsås på tetra och färdigstrimlad skinka. Lite ketchup till? Ja, varför inte!”
När stiftade du för första gången bekantskap med den rätten?
”Jag var (och är) en riktig sucker för skolmaten. Fiskpanetter med kall dillsås, svennetacos, kycklingcurry med ris, you name it. Men min absoluta höjdare var den bleka pastan med ost- och skinksås. Trygghet som sitter i.”

Hur lagar du specifikt den pastarätten med ost- och skinksås?
”Kokar pasta, värmer upp ostsåsen och lägger i skinkan. Kortaste recept jag skrivit. Man får inte spicea upp den med några kryddor, den ska vara supersnäll. Äts med fördel ur en skål med sked.”
I vilket sammanhang passar den som bäst att äta?
”När man önskar något riktigt snällt, basic och slev-vänligt.”
Läs även: