Hoppa till innehåll

McDonalds lottar ut en Big Mac-ring – värd nära 100 000 kronor

Big Mac-ring av 18 karat guld och safirer och diamanter.
Sofia Börjesson

Alla hjärtans dag-presenten är löst! Tillåt oss presentera: Bling Mac. En ring som ser ut som en klassisk Big Mac men som består av 18 karat guld och äkta ädelstenar.

Lagom till alla hjärtans dag har McDonalds bestämt sig för att hålla en liten tävling. För att delta ska man skriva en kärleksfull hyllning till Big Mac-burgaren på Twitter och hashtagga #BlingMacContest.

Den som vinner får en exklusiv ring som kostar mer än låt säga sex Big Mac om dagen i ett år (nära 100 000 kronor).

https://www.instagram.com/p/Be5YsOml0kP/?-by=danielletullo

Ringen består av safirer, diamanter och 18 karat guld, och ser alltså ut som McDonalds bästsäljare Big Mac – till och med brödets sesamfrön har avbildats.

WOW, tänker du. Ja, det här är verkligen en perfekt present till din partner på alla hjärtans dag. Kanske är det till och med en förlovningsring? Det avgör ni. Tävlingen pågår mellan den 7 och 14 februari – så börja klura!

Om du behöver andra idéer kring alla hjärtans dag kan du slå en kik på vår lista över Sveriges mest romantiska weekend-hotell. Du hittar den här!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.