Annons
Annons

Miss Li är uppenbarligen Sveriges största rockstar

Miss Li fick feeling, besteg sitt piano och dök sedan rätt ner i Skellefteälven. Sen klev hon upp på scen och körde på som vanligt. Hon är uppenbarligen en sann rockstar!

Joel Linde

Miss Li är inte artisten vi föreställer oss vandaliserar hotellrummen under turnéer eller slår sönder instrument på scenen. Däremot har hon som bekant mycket energi och engagemang, vilket räcker för att vi nu ska kunna kröna henne till Sveriges största rockstar.

Annons

Miss Li (Linda Karlsson) uppträdde under tisdagen på Skellefteåarrangemanget, En flotte, vilket precis som namnet avslöjar innebar att hon och hela bandet stod uppställda på en flotte i Skellefteälven.

Gilla Cafe.se på Facebook

Det såg lite trångt ut, där de sju musikerna fick samsas på flotten, men Miss Li löste det genom en manöver vi kan kalla för klavertrampet.

Uppenbarligen fick hon feeling och ville då klättra upp på sitt piano. Men till skillnad från på större scener stod där endast ett nätt litet klaver som välte och skickade Li i älven när hon försökte bestiga det.

Så här såg det ut.

Taking stage diving to the next level #enflotte

A post shared by Miss Li (@missliofficial) on

Naturligtvis blir hon räddad av bandet. Gitarristen väntar dock in i det sista innan han släpper det där kluriga ackordet som tog sån tid att sätta.

https://instagram.com/p/BW-tv6LBpDC/

Miss Li själv tyckte uppenbarligen att spontanbadet var tillräckligt kul för att föreviga med en tatuering.

”Så när jag gick tillbaks till hotellet i Skellefteå 01.00 i natt och fick erbjudande om en gratis tatuering så tyckte jag att denna var lite passande”, skrev hon till en bild hon publicerade på Instagram på onsdagen.

Efter att ha släpats upp ur det förmodligen inte jättevarma vattnet kickade hon utan vidare igång spelningen igen som bara en riktig rockstar kan.

Tack för uppvisningen, Miss Li!

Annons

Dela (344)
TweetaLaddar