Hoppa till innehåll

Mitt liv är inte händelselöst. Det är lågintensivt.

Vi har haft vår bil i nästan två år. Det har verkat som en vanlig bil. Den har inte gjort några tricks, den har inte förefallit ha några hemligheter. Den har på alla sätt gett intrycket av att bara vara ett transportmedel. Men idag var min dotter och jag ute och körde, ensamma, och medan … Continued

Vi har haft vår bil i nästan två år. Det har verkat som en vanlig bil. Den har inte gjort några tricks, den har inte förefallit ha några hemligheter. Den har på alla sätt gett intrycket av att bara vara ett transportmedel.

Men idag var min dotter och jag ute och körde, ensamma, och medan vi satt i en kö vid ett rödljus sneglade jag av en händelse upp i taket och såg något.

Något som såg ut som en…lucka.

IMG_3098

Och jag ska alltså inte på något sätt alls försöka jämföra min Hyundai med Airwolf. Inte alls.

Men om Airwolf hade haft ett hemligt lönnfack där man kunde gömma sina snacks.

Det är allt jag tänker säga om det.

IMG_3096

I instruktionsboken står det att det är ett ”solglasögonfack”, men både min dotter och jag ser ju för fan att det är till för snacks. Hemliga snacks. Det är till och med en liten nersänkt öppning där i mitten så att de hemliga snacksen ska rulla ut naturligt över kanten och ner i munnen på en när man har bråttom och öppnar facket medan man är på ett hemligt uppdrag och till exempel blir beskjuten av fientlig gerilla eller är i garaget och bara ska hämta en grej.

”Solglasögonfack.” Ingen normal människa skulle för fan lägga solglasögon i DET HEMLIGA SNACKSFACKET. Min dotter och jag är överens om detta.

Eller, ja. Alltså, hon är ju bara ett och ett halvt år gammal, min dotter. Så, ja, ni vet.

Hon kan ha sitt crack där.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.