Modechef Daniel Lindström väljer ut de 3 snyggaste rockarna från H&M just nu

Rocken är höstens kanske mest stilsäkra plagg. Dressa upp, eller klä ned den: oavsett så gör du helt rätt i höst. Cafés modechef Daniel Lindström berättar hur du bär rock när kylan slår till, och väljer ut sina favoriter ur H&M:s höst- och vinterkollektion.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2016-11-11 17:32  |  Lästid: 2 minuter

Veckans snökaos har väckt behovet av ett ordentligt värmande ytterplagg. Bomberjackor och parkas i all ära, men en rejäl rock är nog alltid det stiligaste valet under årets kalla hälft. Cafés modechef Daniel Lindström väljer ut de tre snyggaste rockarna som finns i H&M:s butiker just nu, förklarar hur du håller dig varm – och hur du dressar ned rocken.

hmrock1d

– Den blå tycker jag är en den bästa färgen till vardags, den är enkel att ha till både kostym och jeans. Den här marinblå färgen är en superklassisk och lättmatchad färg, verkligen ett bra köp, säger Daniel Lindström.

– Jag har ofta den här typen av rock och en lättviktsdunjacka under så man kan ha rocken även vid kallt väder som vi har nu. De är inte jättetjocka i sig, man kan behöva ett lager under som kan vara en hoodie eller ett tunnare dunplagg, säger han.

hmrock2d

– Den här har en riktigt fin kamelfärg, som är väldigt populär just nu. Också en sådan färg som fungerar till allt, marinblått eller grått under fungerar perfekt, säger Daniel.

– Allra snyggast tycker jag är till slitna jeans och ett par vita sneakers, jag tänker lite på Kanye West när jag ser den här rocken.

hmrock3d

– Den här känns mer modern. Det är lite alpaca-ull i vilket gör att den får en hårig kvalité, den här är för mig väldigt dressad och elegant.

– Den här skulle jag ha om jag gick på någon fest och bar smoking eller kostym, den känns väldigt lyxig. Men det här är också en rock man kan klä ned med sweatpants, eller till den mest eleganta kostym.

Se alla rockar nedan:

rock1

Mörkblå rock i ullmix, 999 kr. 

hmrock2

Kamelfärgad rock i kashmirblandning, 1 499 kr. 

rock3

Svart, hårig rock med alpaca, 1499 kr. 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-11-11 17:32