Hoppa till innehåll

Moonlight-skådisarna modeller för Calvin Klein

Tom Cehlin Magnusson

Filmen Moonlight har hyllats av kritiker och biobesökare, och blev under söndagen belönad med flera Oscarsstatyetter. Nu medverkar skådespelarna från filmen i Calvin Kleins nya underklädeskampanj.

Få var nog glada över Oscars-fadäsen kring årets film – förutom kanske Calvin Klein. Underklädesmärket använder sig nämligen av skådespelarna Mahershala Ali, Alex Hibbert, Ashton Sanders och Trevante Rhodes från den hyllade filmen som modeller i sin kommande kampanj.

Kampanjen ska fira skådespelarnas modiga insatser i den kritikerrosade filmen, och sätta fokus på vad det innebär att vara man idag. Raf Simons, den legendariske belgiske designern som nyligen tog över det amerikanska märket, menar att man vill hylla skådespelarna, som inkluderar den 12-årige Alex Hibbert, och Mahershala Ali som blev den första muslimska skådespelaren att vinna en Oscar:

– Det är ett erkännande av uppseendeväckande skådespelare som genom sitt arbete avslöjar något viktigt om vad det är att vara man idag, säger Raf Simons i ett pressmeddelande.

Se bilderna från kampanjen nedan:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.