Hoppa till innehåll

Mr Porter lanserar eget klädmärke – så ser första kollektionen ut

Martin Hansson

En hundtandsmönstrad rock, kabelstickad tröja och blåjeans är nyckelplaggen när nätbutiken Mr Porter lanserar sitt egna klädmärke Mr P.

För snart sju år sedan startade herrmodedestinationen Mr Porter.com – och blev snabbt en favorit bland nätbutiker för stilintresserade män världen över. Till den som inte känner till Mr Porter sedan innan så sträcker sig utbud från dubbelknäppta brittiska kostymer till de allra trendigaste plaggen från coola klädmärken som Vetements och Balenciaga, vilket gjort att många upptäckt sajten. Med största sannolikhet har Mr Porter inspirerat andra mindre nätbutiker att vilja göra en egen tolkning av den framgångsrika herrportalen, som kvinnliga motsvarigheten Net-a-Porter står bakom.

Nu är Mr. Porters nästa steg att lansera sitt egna klädmärke Mr P. där första kollektionen innefattar 53 moderna klassiker. En hundtandsmönstrad rock, mörkblå kabelstickad tröja och blåjeans med en rak passform är några av plaggen som syns i kollektionen som lanserades i dagarna på den egna hemsidan mrporter.com.

Moderedaktör Martin Hanssons 5 favoritplagg från Mr P:s första kollektion:

1. Den rutiga rocken är enkel att både klä upp- och ner i vinter, 7 250 kr.

2. Sno stilen av Agent 007 och bär en helsvart och väldigt exklusiv shearlingjacka, 9 700 kr.

3. En rutig bomullsskjorta är snygg att bära till raka jeans denna säsong, 1 750 kr.

4. Den stickade ulltröjan i benvitt är härlig att bära året runt, 2 450 kr.

5. Gråa byxor med resår och snörning i midjan, 1 800 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.