Annons

Så lätt tar du reda på musiken i din favoritfilm eller tv-serie

Problemet som uppstått otaliga gånger när man försökt hitta en bra låt man hört i en serie eller film har fått en lösning.

Olle Arnell
Så lätt tar du reda på musiken i din favoritfilm eller tv-serie

Bland annat har tjänsten Tune Find 84 låtar från 16 avsnitt av This is Us.

Du vet vad vi pratar om. Otalet gånger man sett en film eller tv-serier och hört en, helt enkelt, sjukt bra låt som du vill veta vilken det är. Lösningsorienterat kommer du nu på två sätt att ta reda på det.

Annons

Antingen fipplar du fram telefonen och letar efter Shazam för att upptäcka att du ju tagit bort appen på grund av platsbrist på telefonen, eller så har du för första gången kollat igenom hela eftertexterna för att försöka lista ut vilken låt det var du hörde. Nu slipper du det.

Gilla Cafe.se på Facebook

Tjänsten TuneFind är den bästa lösningen på problemet vi hittat så här långt.

På TuneFind kan du söka på – eller klicka dig fram till – en serie, viss säsong och specifikt avsnitt och får då upp en lista på alla låtar som spelats i avsnittet. Vi säger inte att de har allt, men vi har testat att söka upp ett antal serier och filmer för att testa tjänsten och de flesta från de senare åren på 90-talet och framåt verkar finnas.

Du kan även kolla vad folk söker mest på just nu och därigenom hitta ny bra musik – och kanske rent av din nästa favoritserie!

En hjälpsam tjänst som kommer att underlätta för oss väldigt mycket framöver.

Klicka här för att kolla in tjänsten.

Annons

Dela (16)
Tweeta

Annons


Laddar