Hoppa till innehåll

Neil Young blir årets ansikte utåt för Supreme

Kombinationen en 69-årig folksångare och ett hippt skatemärke blev en himmelsk matchning. Skandalfotografen Terry Richardsons fotade av Neil Young i sin studio för att skapa ett buzz kring Supremes nya klädkollektion. * * * Lou Reed, Lady Gaga och Kate Moss har tidigare dragit på sig Supremes klassiska t-shirt och klistrats upp som en form av gatukonst i utvalda storstäder. … Continued

webb

Kombinationen en 69-årig folksångare och ett hippt skatemärke blev en himmelsk matchning. Skandalfotografen Terry Richardsons fotade av Neil Young i sin studio för att skapa ett buzz kring Supremes nya klädkollektion.

* * *

Lou Reed, Lady Gaga och Kate Moss har tidigare dragit på sig Supremes klassiska t-shirt och klistrats upp som en form av gatukonst i utvalda storstäder. Den musikaliska giganten Neil Young frontar nu det hypade streetmärket och låter sig fotas av skandalomsusade Terry Richardson. Den världsberömda fotografen har anklagats för att ha sexuellt trakasserat och förgripit sig på modellerna han plåtat, men han har förnekat alla anklagelser.

Men samarbetet mellan den 69-åriga Woodstock-sonen och ett av världens mest uppmärksammade street-märken blev minst sagt lyckat eftersom affischerna säljs dyrt på E-bay. Eftersom affischerna dränks i lim som torkar var det få som lyckades riva loss dem i ett stycke. NY Mag intervjuade en 28-åring som av ren slump fick syn på affischerna i New York innan de torkat. Nu säljer han dem för ett högt pris, 450 dollar vilket motsvarar cirka 3800 svenska kronor. Här är bilderna på Neil Young från Terry Richardsons plåtning.

younh

young2

Ett urval från Supremes vår- och sommarkollektion:

3
2

supreme1
filastuk

Erik Lejdelin

* * *

Läs också!

Så bra är Acne nya vårkollektion: ”De här plaggen kommer att ta slut fort”

Kolla här är de 8 mest välklädda från Oscarsgalan

10 snyggaste vårjackorna just nu

De är filmhistoriens bäst klädda skurkar – någonsin

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.