Annons

Nike släpper Tech Fleece – kollektionen du bär mellan träningspassen

Nike släpper nu kollektionen för dig som behöver plagg som andas och håller värmen mellan höstens löp- och gympass.

Tom Cehlin Magnusson
Nike släpper Tech Fleece – kollektionen du bär mellan träningspassen

Nike lanserade igår höstens Tech Fleece-kollektion, en kollektion tänkt att bäras mellan träningspassen. Nyheten för höstens kollektion är att det vävda materialet Nike Tech Knit för första gången utgör en del av designen. Tech Knit-materialet består av en blandning av bomull och nylon som är framtaget för att både kunna andas, behålla värme och anpassas till bärarens miljö och aktivitetsnivå.

Annons

Kollektionen innehåller bland annat sweatshirts och hoodies med ärmar i nämnda Tech Knit-material, medan plaggens kropp består av det som kallas Tech Fleece: ett böjligt och lätt lager av plysch-skum tillsammans med en bomullstrikå som ska fånga in luft. Även detta material är framtaget för att kunna bevara värme, men också öka andnings- och isoleringsförmågan hos plagget samtidigt.

Gilla Cafe.se på Facebook

FaHo16 NSW KDurant

Kevin Durant iklädd kollektionens hoodjacka. 

Tech Pack-kollektionerna frontas som vanligt av stjärnidrottare, denna gång Neymar och basketstjärnan Kevin Durant. Golden State Warriors-stjärnan Durant kommenterar kollektionen i positiva ordalag:
– Jag bär Tech Pack-kollektionen överallt, när som helst – på matcher, på restaurang, när jag är ute och går på stan. Det är bara så otroligt bekvämt, och snyggt samtidigt. Det är nog vad jag bär oftast ur min garderob.

Kollektionens finns tillgänglig från den 25 augusti genom Nikes Tech Book-app och från 1 september på nike.com/techpack och hos utvalda Nike-försäljare.

Neymar_2

Annons

Dela (2)
Tweeta

Annons


Laddar