Drake släpper streetwear-kompatibla golfkläder med Nike

Drakes golfklädeskollektion med Nike, Nokta

Bli snyggast på banan med Drake och Nike Golfs nya samarbetskollektion Nocta.

Joakim Almén | Foto: Nike  |  Publicerad 2021-09-27 11:34  |  Lästid: 2 minuter

Drake, om någon, vet att musiker i dag behöver pyssla med mer än bara musik om pengarna ska rulla in i en strid ström. Medan hans nya album Certified Lover Boy fortfarande toppar den amerikanska Billboard-listan passar den kanadensiska giganten på att utvidga Drake AB:s affärsområde.

Precis som den amerikanske rapparen Macklemore, som till och med har ett helt eget golfklädesmärke – Bogey Boys, kan Drake numer titulera sig golfklädesdesigner. Tillsammans med Nike Golf släpper han kollektionen Nocta. Kollektionen smygvisades av golfstjärnan Brooks Koepka under en tävling på PGA Touren tidigare i september, men nu är det dags alltså dags för det officiella släppet.

Golfstjärnan Brooks Koepka i Drake och Nikes samarbetskollektion Nocta. Foto: Getty

Drakes golfkollektion fokuserar på minimalistiska accessoarer och ytterkläder i tech-material. Kollektionen består bland annat av pikéer, polos med crewneck och anoraker och kommer i färgerna svart, vitt, grått och jägargrönt. Även om du sållar dig till det stilmässiga toppskiktet på banan med Nocta-kläderna så är tanken att de ska fungera lika bra även utanför banan.

Enligt Nike själva är kollektionen ett ”resultat av Drakes beundran för sporten. En beundran som eldades på under barndomens rundor med farbrodern Stephen Sher.”

Drakes Nocta x Nike Golf finns att köpa via Nikes hemsida och hos utvalda återförsäljare nu.

Se fler bilder på Drake och Nikes golfkollektion här!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2021-09-27 11:34