Annons

Nikelab släpper ny hajpad löparkollektion – för vinterjoggaren

Goda nyheter för alla vinterlöpare: NikeLabs Gyakusou-kollektion är tillbaka, anpassad för löpning under de mörkaste månaderna på året. Hög funktionalitet, och snygg design från den legendariske Jun Takahashi utlovas.

Tom Cehlin Magnusson

Nu när snön faller fritt över Sverige är det många löprundor som ställs in. För den som inte vill låta vädret styra sina träningsrutiner har NikeLab lösningen.

GyakusouHO16_15

I över sex år har NikeLab och den legendariske streetweardesignern Jun Takahashi med sitt Gyakusou-samarbete arbetat för att utveckla och omdefiniera löparkläder, och sammanföra löparvärlden med innovativt och utmanande mode. Jun Takahashi är också känd som grundare av det närmast mytiska streetwearmärket Undercover som med sin punkiga estetik har omdefinierat gatumodet flera gånger sedan dess grundande på 90-talet.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

GyakusouHO16_6_1560x750

I denna kollektion vill NikeLab och Jun Takahashi ge löpare de bästa förutsättningarna för de allra tyngsta, mörkaste och blötaste löprundorna i vinter. I kollektion hittas innovativa tekniker som exempelvis Aeroreact som består av ett så kallat bikomponentsgarn som öppnar och sluter sig beroende på din kroppsvärme.

GyakusouHO16_7

Flera plagg är också designade för att lätt kunna packas ihop och bäras med under själva löpturen. Jun Takahashis estetik är hela tiden framträdande genom den oväntade mixen av färger i kollektionen.

GyakusouHO16_10

Kollektionen finns tillgänglig från den 10 november på nike.com/nikelab och i utvalda Nikelab-butiker.

Annons

Dela (5)
Tweeta

Annons


Laddar