Nu har tydligen folk börjat pynta granen med Baby Yoda istället för en julgransstjärna

Baby Yoda i julgranen

Året 2020 avrundar på bästa året 2020-vis.

Wilmer Gyllström | Foto: Twitter  |  Publicerad 2020-12-21 09:06  |  Lästid: < 1 minuter

Alla har sitt egna sätt att smycka ut den där granen som tillhör jul: Ljusslingor, julkulor och, ja, polkagrisar. Men något som nästan alla granar har gemensamt är att det placeras en julgransstjärna på toppen, som symboliserar ärkeängeln Gabriel eller Betlehemsstjärnan som lyste vid Jesu födelse för den som undrar. Men nu verkar en ny trend vara här.

Foto: CNBC

När memefenomenet Baby Yoda kom gjorde entré i serien The Mandalorian var det som att världens och alla Star Wars-nördar möttes i en överenskommelse – Baby Yoda är det finaste vi har. Och visst är den lilla figuren oemotståndlig med sin dragningskraft. 2020 var året då TikTok-användaren liketheshape valde att byta ut julgransstjärnan mot den numera ikoniska The Mandalorian-karaktären Baby Yoda. Ut med det gamla, in med det nya så att säga.

Och nu är det fler som tagit rygg på idén med Baby Yoda i toppen av granen. På Twitter tävlar folk i vem som har den snyggast Baby Yoda-pyntade julgranen. Den som känner sig sugen att hoppa på trenden får däremot antingen slå sönder spargrisen eller ha is i magen, gosedjuret verkar nämligen vara slut i princip överallt.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-12-21 09:08