Hoppa till innehåll

Nu kan du boka ”Sveriges glassigaste hotellrum”

Sveriges glassigaste hotellrum på Hotel Kung Carl.
Joakim Almén

Glassuppstickaren 3 Vänner och Hotel Kung Carls nya glassrum är inte riktigt så Willy Wonka-tokigt som man hade kunnat hoppats.

Om du älskar glass och vill bo flott finns det nu ett hotellrum som uppfyller drömmen du inte visste att du hade. På Stureplanshotellet Hotel Kung Carl kan du nu boka ”Sveriges glassigaste hotellrum”. Det handlar om ett pr-trick från från glassuppstickaren 3 Vänner som tillsammans med Hotel Kung Carl smyckat ut ett hotellrum i 3 Vänners orange- och vitrandiga färger.

Rent inredningsmässigt är inte ”Sveriges glassigaste hotellrum” så Willy Wonka-utflippat som man hade kunnat hoppats. Eller så är det bara undertecknad som hade för höga förväntningar.

Däremot finns det en frys fullproppad med, mer eller mindre, obegränsad mängd premiumglass från 3 Vänner. Något som sannerligen inte är en typisk hotellrumsfeature.

Hotellrummet erbjuder möjligheten att smaka på 3 Vänners glassnyheter för 2023 före alla andra. Bland annat lanserar man en plantbaserad vaniljglass i vår.

Rummet är inrett i samarbete med kända nordiska och internationella varumärken som AfroArt, SMEG, Kartell, Sofa Company, Mateus and Créme Atelier för att nämna några. Glassrummet har toner av 3 Vänners orangea färg och andra färgglada element som färgglada lampor, stolar och speglar. Samt unika konstverk gjorda av konstnärerna Viljami Eronen och Esa Niiranen.

Vill du boka det glassiga hotellrummet på Hotel Kung Carl gör du det här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.