Nu kan du boka ett inglasat hotellrum med en enorm takterrass i Västerås

En säng på en gigantisk takterrass på Hotel Plaza i Västerås.

För dig som brinner för unika hotellupplevelser leverar Hotel Plaza i Västerås ett svårslaget koncept.

Joakim Almén  |  Publicerad 2023-06-15 14:52  |  Lästid: 2 minuter

Om du är sugen på att sova under stjärnorna med en egen 500 kvadratmeter stor takterrass till ditt förfogande ska du vända blickarna mot Victor Nilsson Lindelöfs hemstad.

Bakom det spektakulära hotell”rummet” står Hotel Plaza och blåvitrutiga sängspecialisterna på Hästens. Konceptet kallar man kort och gott för Plaza Rooftop Hotel och på det gigantiska terrasstaket i centrala Västerås står ”rummets” kronjuvel – en inglasad Hästenssäng av modellen 2000T.

Ambitionen med takpaketet är att skapa en skräddarsydd helhetsupplevelse, som, utöver en natt under stjärnorna, utlovar måltider med gastronomisk höjd, lyxiga spa-upplevelser samt en buffé av aktiviteter där du kan uppleva allt från en ginprovning på det lokala destilleriet till aktiviteter som bungyjump. Känns väl som en potentiellt trevlig (läs: romantisk) grej för någon du vill skämma bort med en hotellnattsöverraskning i sommar?

Priset för ”rummet” börjar från 3 995 kronor per natt och då ingår, utöver övernattningen på taket, en trerättersmiddag, välkomstdrink, entré till Hotel Plazas SPA och ett gympass på Skygym samt fri minibar. Bokning sker via Hotel Plazas hemsida eller genom att kontakta hotellet direkt på rooftophotel@plazavasteras.se.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad för 2 days sen