Hoppa till innehåll

Spana in nya trailern till ”The Batman” – Pattinsons Batman-röst håller

Robert pattinson och Batman-logotyp

Efter Ben Afflecks platta läderlappär det nu dags för den gamle vampyren Robert Pattinson att axla rollen som Bruce Wayne. Spana in trailern här nedanför.

En mörk natt i Gotham City. Ett patrull poliser stormar in på en diner och gör ett högst odramatiskt gripande. Men när flippar över och låter tittaren se ner i mannen kaffekopp ser man ett frågetecken i kaffeskummet – The Riddler har blivit barista.

Så inleds den senaste maffiga trailern för kommande The Batman. Efter Ben Afflecks sömnpiller-Batman är det nu dags för den gamle Twilight-mannen Robert Pattinson att axla rollen som Bruce Wayne och det är lite av blek vampyr över tolkningen. Bruce Wayne verkar väldigt tyngd av något (”I don’t care what happens to me”) och Batman, han är ute efter hämnd (”I’m vengeance”).

Pattinson gör ett rätt hårt intryck som hämnare och viktigast av allt: Batman-rösten funkar! Den är inte lika granithård som Christian Bales men helt ok.

I övriga roller ser vi bland annat Zoe Kravitz som Catwoman, Andy Serkis som Alfred, Colin Farell som The Penguin, och John Turturro som maffiabossen Carmine Falcone. The Riddler spelas i sin tur av Paul Dano som bland annat syntes i Escape at Dannemora.

Regin står Matt Reeves för, som förutom att ha regisserat två Apornas Planet-filmer, stod för regi och manus i den amerikanska filmatiseringen av Låt den rätte komma in.

Spana in trailern till The Batman här:

The Batman väntas ha premiär 4 mars 2022.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.