Hoppa till innehåll

Spana in Jason Statham och Post Malone i trailern till Wrath of Man

Stillbild från filmen, Jason Statham håller en pistol som han riktar snett framåt

Första trailern till Guy Ritchies kommande film släpptes precis och den som törstat efter action kan se fram emot att få det begäret stillat.

Wrath of Man följer Stathams mystiska karaktär H som arbetar som vakt på värdetransporter men under ett rånförsök visar det sig att H är lite för bra med pistolen för att vara en vanlig vakt. När kollegorna försöker komma underfund med vem H egentligen är, ger han sig ut på en eskalerande jakt på hämnd.

Filmen baseras på Nicolas Boukhriefs franska film Le Convoyeur från 2004 och blir den fjärde gången vi får se ett samarbete mellan Guy Ritchie och Jason Statham. Duon har tidigare samarbetat i de krutdoftande filmerna Lock, Stock and Two Smoking BarrelsRevolver och Snatch.

Förutom rapparen Post Malone som skymtar förbi i trailern återfinns namn som Jeffrey Donovan, Niamh Algar, Josh Hartnett och Scott Eastwood på rollistan.

Spana in trailern här:

Wrath of Man har premiär på Filmstaden 21 maj.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.