Spana in nya trailern till ”Zack Snyder’s Justice League”

Zack Snyder's Justice League.

Med ungefär en månad kvar till premiär släpper HBO den första trailern till ”Zack Snyders Justice League” och den bjuder på många välkända ansikten.

Robin Åberg  |  Publicerad 2021-02-15 11:16  |  Lästid: < 1 minuter

Det är minst sagt stjärntätt i den första riktiga trailern till Zack Snyders version av Justice League, den tre tusende (nästan) superhjältefilmen sen millennieskiftet. Om hjältarna skulle samlats i ring och sjungit dagissången ”och Lisa är här, och Jokern är här. Tänk vad roligt att Superman är här” skulle de få hålla på hela vägen till första fruktstunden innan alla namn blivit uppräknade.

Men Justice League släpptes ju alldeles nyligen på bio? Ja det är sant men den gången hoppade Zack Snyder av projektet och ersattes Joss Whedon som massakrerade hela rullen. Nu har Snyder klivit in i projektet igen och tagit bort en stor del av Whedons scener, lagt till egna och adderat nya aspekter av historien som inte var med i biofilmen. Det rör sig alltså mer om en re-make än en helt ny film.

I slutet av trailern ser det ut som att Ben Afflecks Batman och Jared Letos Joker har en sansad konversation och visst kan Batman behöva höra av någon annan att vi faktiskt lever i ett samhälle och därför inte bör ta lagen i egna händer. Moraliska diskussioner åt sidan, var det en hint om ett möjligt samarbete?

Den officiella beskrivningen av filmens handling låter såhär:

”För att Supermans (Henry Cavill) osjälviska handlingar inte ska ha varit bortkastade slår Bruce Wayne/Batman (Ben Affleck) ihop sig med Diana Prince/Wonder Woman (Gal Gadot) i syfte att rekrytera ett team av superhjältar i kampen mot en ny och extremt farlig fiende. En uppgift som visar sig mycket svårare än Bruce föreställt sig då rekryterna först måste möta sina egna demoner ur det förflutna. När hjälteligan - Batman, Wonder Woman, Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) och Flash (Ezra Miller) - väl tagit form, kan det vara för sent att rädda planeten från Steppenwolf, DeSaad och Darkseid.”

Zack Snyder's Justice League”, har premiär på HBO Nordic den 18 mars.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-02-15 11:38