Annons

Ny träningsapp från Nike – nu anpassad för män

Nike släpper kombinerad löpnings- och träningsapp där du blir påhejad av tennisspelare och komiker.

Tom Cehlin Magnusson
Ny träningsapp från Nike – nu anpassad för män

I veckan lanseras det som Nike kallar sin största träningsnyhet i år, nämligen den nya Nike+ Training Club-appen som nu med flera uppdateringar även har anpassats till män. Man har nu integrerat apparna för träning och löpning till en enda app som ska samla allt träningsrelaterat.

Annons

Appen kommer nu erbjuda personliga, skräddarsydda träningsprogram för varje träningsmål som kan anpassas till specifika veckoaktiviteter. Bland de över 100 olika träningsprogrammen som går att välja mellan kan du välja mellan att få träningsinstruktioner och vägledning av personer som Serena Williams, Kevin Hart och Roger Federer.

Gilla Cafe.se på Facebook

Andra funktioner som sticker ut är hur appen anpassar träningen efter individuella framsteg och hektiska scheman, du kan alltså inte längre skylla på tentor eller jobb när du inte orkar ta dig till gymmet. Fotodelning med fler än 30 filter underlättar för den som tycker att delningen på Instagram är lika viktig som själva löprundan.

Appen finns tillgänglig att ladda ner för iOS och Android-enheter. Mer information och om hur du laddar ner appen finns här: http://www.nike.com/se/en_gb/c/nike-plus/training-app

FA16 NTC FEED

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar