Hoppa till innehåll

Nya Trocadero Geléhallon Zero är godare än den låter

Trocadero Geléhallon Zero.
Joakim Almén

En omöjlig läsknyhet som – tro det eller ej – imponerar. Åtminstone om du ska tro Cafés största livsmedelsjunkie Joakim Almén.

Du vet världens kanske mest kända meme (distracted boyfriend) med killen som vänder sig om och spanar in en tjej med sugen blick? Den reaktionen går faktiskt att överföra till livsmedelsbutiken. Byt ut den passerande kvinnan mot en livsmedelnyhet av chips-, godis- eller läsksort och du är hemma.

Exakt den reaktionen upplevde undertecknad häromdagen när en stor pall med en väldigt överraskande livsmedelsnyhet stod uppradad vid entrén till Coop Liljeholmen. En hastig blick bakåt. Vänta nu, stod verkligen…? Jodå, det stod Trocadero Geléhallon på den sockerfria en och en halvlitersflaskans etikett. Nog för att Trocadero smakmässigt förvånat förr (med treplusdrycken Trocamust närmre bestämt.) Men geléhallon – i läsk?! Det såg inte ens en luttrad livsmedelsnyhetstorsk komma.

Det blev givetvis ett köp, Trocadero Zero är trots allt favoritläsken och geléhallon var topp tre lösgodis ända upp till 13-årsåldern. Men även den mest positivt lagda upptäcktsresanden bland godis-, läsk- och chipsnyheter har all rätt att vara skeptisk.

Så hur smakar Trocadero Geléhallon Zero? Överraskande gott, faktiskt. Den karaktäristiska Trocaderosmaken har inte gått förlorad och smaken av geléhallon ligger som en subtil sötare utan att ta över. En läskeblask som garanterat kommer att åka ner i varukorgen fler gånger. Det borde den göra för dig med.

Trocadero Geléhallon Zero finns att köpa som burk, 0,5 liter petflaska och 1,5 liter petflaska i livsmedelsbutiker nu.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.