Nya Vikings-trailern är här – och den visar en mycket oväntad vänskap

Berättelsen om Ragnar Lothbrok, hans familj och deras fiender fortsätter i höst när andra delen av säsong fyra släpps. Vi har kollat in nya trailern och den bjuder på en del överraskningar.

Joakim Holfve  |  Publicerad 2016-07-27 15:25  |  Lästid: 2 minuter

Serien Vikings har blivit hipsterversionen av Game of Thrones – både blodigare och råare har den tjusat en stor publik, inte minst i Sverige genom att Gustaf Skarsgård har spelat en av huvudrollerna sedan serien startade. Nu har den första trailern för fortsättningen av säsong fyra släppts (se längre ner i artikeln).

”Vikings” tar sin början i Skandinavien och genom de tre första säsongerna har både England och Frankrike hunnit plundrats av Ragnar Lothbrok. Halva säsong fyra sändes i våras och i höst kommer den andra delen. När vi lämnade vikingarna senast hade Ragnar Lothbrok övergivit sin familj efter sitt misslyckande i Paris för att återkomma i säsongens sista scen. Nu tar historien vid där vi får se Ragnars nu vuxna söner försöka axla sin fars mantel – och i jakten på Medelhavets skatter verkar Ragnars äldsta son Björn ha skaffat sig en minst sagt överraskande allierad:

vikings2

That’s right – Björn verkar ha slagit sig i lag med sin ärkefiende, sin farbror Rollo. Ragnar själv då? Jo då, får man tolka trailern så går det ungefär lika bra för honom i andra delen av säsong fyra som i första:

vikings5

Det är inte klart ännu exakt vilket datum ”Vikings” kommer släppas men håll utkik – precis som tidigare säsonger kommer det först visas på HBO Nordic.

Se hela trailern här:

Relaterad läsning!

Se första filmen från produktionen av säsong 7 av ”Game of Thrones”

9 bilder på skådisar som har dykt upp i helt fel film

Narcos är tillbaka – se första trailern här

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-10-03 14:18