Annons

Nya Vikings-trailern är här – och den visar en mycket oväntad vänskap

Berättelsen om Ragnar Lothbrok, hans familj och deras fiender fortsätter i höst när andra delen av säsong fyra släpps. Vi har kollat in nya trailern och den bjuder på en del överraskningar.

Joakim Holfve

Serien Vikings har blivit hipsterversionen av Game of Thrones – både blodigare och råare har den tjusat en stor publik, inte minst i Sverige genom att Gustaf Skarsgård har spelat en av huvudrollerna sedan serien startade. Nu har den första trailern för fortsättningen av säsong fyra släppts (se längre ner i artikeln).

Annons

”Vikings” tar sin början i Skandinavien och genom de tre första säsongerna har både England och Frankrike hunnit plundrats av Ragnar Lothbrok. Halva säsong fyra sändes i våras och i höst kommer den andra delen. När vi lämnade vikingarna senast hade Ragnar Lothbrok övergivit sin familj efter sitt misslyckande i Paris för att återkomma i säsongens sista scen. Nu tar historien vid där vi får se Ragnars nu vuxna söner försöka axla sin fars mantel – och i jakten på Medelhavets skatter verkar Ragnars äldsta son Björn ha skaffat sig en minst sagt överraskande allierad:

Gilla Cafe.se på Facebook

vikings2

That’s right – Björn verkar ha slagit sig i lag med sin ärkefiende, sin farbror Rollo. Ragnar själv då? Jo då, får man tolka trailern så går det ungefär lika bra för honom i andra delen av säsong fyra som i första:

vikings5

Det är inte klart ännu exakt vilket datum ”Vikings” kommer släppas men håll utkik – precis som tidigare säsonger kommer det först visas på HBO Nordic.

Se hela trailern här:

Relaterad läsning!

Se första filmen från produktionen av säsong 7 av ”Game of Thrones”

9 bilder på skådisar som har dykt upp i helt fel film

Narcos är tillbaka – se första trailern här

 

Annons

Dela (54)
Tweeta

Annons


Laddar