Hoppa till innehåll

Nykter september? Här är 7 bästa alkoholfria ölen

Det är lätt att hamna i att ta några öl om dagen på semestern, men nu är hösten här och det är kanske dags att ta en nykter månad, eller åtminstone dra ner på intaget. Cafés Andreas Grube tipsar om den bästa alkoholfria biran på hyllan just nu.


Big Drop Pale Ale Alcohol Free
(nr 1951, 19,90 kr)
Riktigt bra nyhet som kom i somras, bryggd i Wales. Bjuder på förvånansvärt bra smakdjup, med gott om citrus, knäckebröd, rostat bröd och honung.


Die Bio Weisse Organic Glutenfree
(nr 1902, 18,90 kr)
Bäst just nu för den som gillar alkoholfri veteöl. Lätt klassisk skumbananton, men också vitpeppar, apelsinzest och lite honung.


Easy Rider Bulldog Non-Alcoholic IPA
(nr 1973, 15,90 kr)
Fyllig och bred i stilen, såklart med rejäla doser humle och med bra bett i beskan. Också gott om apelsinmarmelad, torkade aprikoser och färska örter.


Einbecker Brauherren Alkoholfrei Pils
(nr 1901, 12,90 kr)
Klassisk pilsner i ytterst lätt, läskande och törstsläckande stil. Slinker ner lätt i strupen med sina smaker av citrus, ljust bröd och gräsiga örter.


Clausthaler Unfiltered
(nr 1976, 11,90 kr)
Smakrik, fyllig och välbalanserad, med massor av humlearomatik kombinerat med ljust bröd, apelsinzest och ett litet stänk honung. Ett klart fynd på hyllan!


Estrella Damm Non-Alcoholic
(nr 1903, 10,90 kr)
Kan verkligen älska den här typen av superenkel och lätt öl. Perfekt törstsläckare!


Big Drop Milk Stout
(nr 11966, 19,90 kr)
Ännu en höjdare från det här bryggeriet, och här något så ovanligt som en alkoholfri stout med klassiska nyanser av kaffe, rågbröd, kakao och soja. Hatten av.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.