Annons

Nytt släpp från Nikelab och Kim Jones – se kollektionen här

Andra delen av Kim Jones sportiga resekollektion för Nikelab släpps inom kort.

Tom Cehlin Magnusson

Den hyllade Louis Vuitton-designern Kim Jones samarbete med Nikelab, som vi skrivit om tidigare här, får nu en uppföljning. Återigen rör det sig om en sportig kollektion som är inspirerad av den resande idrottaren.

Annons

Minikollektionen är därför anpassad för bekvämlighet och en enklare packning. Flera plagg är därför försedda med extra remmar och öglor för att kunna rullas ihop och ta så lite plats som möjligt i resväskan.

Gilla Cafe.se på Facebook

NIKELABXKIMJONES_DETAIL

Förutom atleters resande resande tar kollektionen avstamp i Kim Jones egna resor runt jorden, och hans egna modearkiv där bland annat över 500 par sneakers ryms. Efter att ha gjort sig känd som en av de designers som först sammanförde det mest exklusiva modet med sport- och streetwearmode är Jones idag framgångsrik designer för Louis Vuittons herrkollektion. Till denna kollektion har designern tagit fram bland annat en bomberjacka, ett modernt fleece-set och en tolkning av Nike Air Zoom-sneakern.

Den andra delen av samarbetet mellan Nikelab och Kim Jones den 22 september på nike.com/nikelab och i utvalda Nikelab-butiker.

NIKELABXKIMJONES_4 NIKELABXKIMJONES_1 NIKELABXKIMJONES_2 NIKELABXKIMJONES_3

Annons

Dela (3)
Tweeta

Annons


Laddar