Hoppa till innehåll

Ölröret som kyler din öl under jorden kommer förstås från Tyskland

Olle Arnell

Man bara måste älska att den här uppfinningen finns!

Tyskarna kan sin öl och tyskarna kan sin ingenjörskonst. Och de vet att öl förtjänar mer respekt än att drickas halvljummen ur en picknickkorg. Lösningen? Ett ölrör som kyler sommarens godaste dryck utan att du behöver varken el, kylskåp eller en påse is.

Biersafe utnyttjar kylan som finns i jorden till att få perfekt temperatur på ölen. Röret har plats för 16 flaskor och har en ölöppnare längst upp.

Du kanske bor i radhus eller villa och tänker ”Jaha, men ska jag ha en rund plåtplatta mitt på gräsmattan?” Nej, det ska du inte. Tyskarna har givetvis även tänkt på det och kommit upp med en lösning.

Visst kan det kännas lite omständigt att behöva köpa en borr och bära med sig till parken, men lugn, du kan hyra en borr från Biersafe (eller en granne som pimplar på vintern).

Produkten kanske främst är lämpad för att ha nedgrävd hemma på tomten, men oavsett måste man bara älska att den här uppfinningen finns!

Här kan du köpa den, eller dess lillebror med plats för 8 flaskor.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.