Orange is the new black är tillbaka – se första trailern här

Den första riktiga trailern till ”Orange is the new black” sjätte säsong är här.

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-07-10 13:24  |  Lästid: < 1 minut

Semesterlunken gör sig som mest påmind i slutet av juli. Tur då att Orange is the new black är tillbaka med en ny säsong redan om drygt två veckor.

Redan 27 juli är det dags att återbesöka kvinnorna på Litchfield, och nu har den första riktiga trailern till Oranges sjätte säsong släppts.

Trailern visar hur de intagna handskas med sina nya omgivning på ett maximum security-fängelse – och av trailern att döma verkar det inte vara helt oproblematiskt. Utöver den nysläppta trailern har Netflix varit sparsamma med förhandsinformation om den nya säsongen.

Det vi vet är att Rebecca Knox kommer att spela en ny karaktär i fångeensemblen vid namn Tina Swope. I övrigt gissar vi på att Piper (Taylor Schilling), Alex (Laura Prepon), Crazy Eyes (Uzo Aduba), Red (Kate Mulgrew), Nicky (Natasha Lyonne) och de andra kommer att bjuda på en intensiv sjätte säsong.

Skaparen av Orange is the new black Jenji Kohan är också aktuell som exekutiv producent för Netflix-serien GLOW, vars andra säsong hade premiär den 29 juni. Dessutom är det klart att Orange is the new black kommer tillbaka med en sjunde säsong.

Se den första trailern till sjätte säsongen av Orange is the new black här:

Mer om serier i sommar från Café!

Sons of Anarchy-spinoffen Mayans MC har fått premiärdatum – se nya trailern

Fått nog av fotboll? Här är sommarens nyheter på Netflix och HBO

Här hintar Game of Thrones-skådisen om seriens slut

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-07-10 13:27