Ozark säsong 2 kommer i sommar – här är första trailern inför fortsättningen

Den andra säsongen av Netflix-serien "Ozark" kommer sommaren 2018, här är datumet och den första trailern.

Olle Arnell | Foto: Netflix  |  Publicerad 2018-06-25 13:49  |  Lästid: < 1 minut

Den 21 juli förra året var det premiär för Ozark – en dramaserie där bilden av den, på ytan, perfekta familjen börjar krackelera efter att det avslöjats att pappan sysslat med drogrelaterade affärer, likt Breaking Bad.

Utan att avslöja för mycket för dig som inte sett första säsongen av Ozark så tvingas familjen att flytta för att rädda sina liv, pappan tvingas berätta vad det är han gjort vid sidan om det lyckade företaget, och familjen fortsätter med de skumma affärerna med den mexikanska drogkartellen.

Ozark säsong två har premiär på Netflix i augusti 2018

Ozark säsong två har premiär på Netflix i augusti 2018.

I huvudrollerna ser vi bland andra Jason Bateman, Julia Garner och Laura Linne och de återvänder i säsong två som har premiär den 31 augusti. Så här skriver Netflix i ett pressmeddelande om den nya säsongen:

”Marty och Wendy kämpar för att skydda familjen från de allt fler och eskalerande hoten som uppstår till följd av deras partnerskap med den maktlystna familjen Snells, kartellen och deras nya ledare, Ruth Langmore, vars far Cade precis blivit utsläppt från fängelset. Insatserna är ännu högre än tidigare och familjen inser ganska snabbt att de behöver offra allt för att kunna ta sig ut.”

Mer om Ozark!

Ledtrådarna i Ozark nästan alla har missat

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-06-25 14:12