Så fixar du David Beckhams barbershop-look

David Beckham har släppt en serie groomingprodukter – nu kan alla se lika avslappnat snygga ut som det före detta fotbollsproffset.

David Beckham är aktuell med en ny groomingserie – House 99. Bland produkterna finns bland annat ett skäggskrubb, en skäggkräm, en kräm för tatueringar, tvålar, schampon och en skäggolja. Produkter som, enligt företaget, ska förena barbershopkulturen med hår- och hudvård för att skapa ett helt nytt groomingmärke: ”en hemvist för alla män på jakt efter nästa look.”.

– Kunderna är killar som gillar att experimentera med sin stil och alltid söker inspiration och nya produkter. Vi har skapat ett varumärke som hjälper alla att skapa vilken look de än känner sig bekväma i. Det känns fantastiskt att skapa den här groomingserien, jag och teamet har jobbat med den ett tag och det känns otroligt att se den ta form. Jag har besökt labbet, provat alla produkter och lärt mig mycket, säger David Beckham.

Vad har varit ditt mål med produkterna?

– Att skapa en groomingserie för män som erbjuder verktyg att experimentera och skapa vilken stil de än vill ha.

Namnet?

– Ordet House eftersom jag vill bygga en inkluderande familj med varumärket. 99 eftersom det var ett viktigt år för mig. Mycket förändrades då. Jag gifte mig, Manchester united vann trippeln och min äldsta son Brooklyn föddes. 

Du är en välkänd stilförebild, varför är grooming viktigt för män?

– Jag tycker det är viktigt att ta hand om sig själv. Det handlar om att känna sig bekväm, testa nya saker och forma din nya stil. 

Vilka råd ger du dina barn om grooming?

– Jag har alltid berättat hur viktigt det är att skydda huden från solljus och att dricka vatten för att hålla sig . 

Har du en magisk rutin för trötta dagar?

– När jag är trött hjälper alltid lite träning. 

Din son Brooklyn skaffade nyligen sin första tatuering, hade ni en åldersgräns?

– Han har pratat länge om att tatuera sig och gjorde det direkt när han fyllde 18. Vi hade en överenskommelse om att jag skulle vara med när han gjorde den. 

Hur blev du en stilikon, har du alltid varit intresserad av mode?

– Ja. Det har absolut ökat genom åren och intresset fortsätter öka. För mig har stil alltid handlar om att vara ärlig med mig själv, att bära plagg som jag är bekväm i. 

House 99 hittar du här på Instagram.

Läs också:

Här lanseras House 99 by David Beckham

Dela på Facebook
Tweeta