Annons

Plura Jonsson: ”Jag har börjat träna”

Nu ska Plura gå ned i vikt. Café träffade honom på herrmodekvällen på NK i Stockholm.

Joakim Almén

I onsdags kväll hade samtliga herravdelningar på NK öppet när Café anordnade en herrkväll i modevaruhuset. Det hölls, bland annat, whiskeyprovning och Plura, Olof Lundh och Jan Guillou var även på plats för att signera böcker. Cafés Joakim Almén fångade Plura mitt i boksigneringsstressen.

Annons
Plura signerade böcker på Cafés Herrkväll på NK.

Plura signerade böcker på Cafés Herrkväll på NK. Foto: Nora Cederin / Studio Emma Svensson.

Den folkkäre Eldkvarnsångaren beklagar sig över några ovälkomna extrakilon, som skadar ett annars starkt modeintresse.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Just nu är min kropp inte intresserad av mode. Jag får ta det jag får på mig. Jag är uppväxt i en textilfamilj, modeintresset finns där. Jag lyssnar på ”Stil”, radioprogrammet med Susanne Ljung. Det handar inte bara om mode i och för sig, men det är ett av de bästa modeprogrammen. Var jag 20 kilo lättare skulle jag köpa mer kläder. Nu kan man ju bara köpa grejer på Dressman eller i Tyskland – där gör de stora kläder, säger Plura och skrattar.

Plura syns ofta i basker och har blivit lite av gubbkepsens ansikte utåt i Sverige – även om han själv inte riktigt håller med om baskertesen.

– Basker? Njae, men keps kanske.

Vilket är ditt favoritplagg?

– Jeans och skjorta eller jeans och t-shirt. I dag har jag urtvättade svarta jeans på mig från det där italienska märket, Replay, men jag kör mer blå jeans annars.

Har du något svenskt favoritmärke?

– Acne köper jag rätt mycket kläder från. Men som sagt, kroppen drog iväg. De har inte så stora storlekar på Acne.

Nu överdriver du, du har ju smala ben.

– Jag har smala ben, smal midja, smala armar men en stor mage. Men jag har börjat träna nu! Jag har börjat gå på gym. Oj, nu kommer det en här. Nu måste jag jobba, säger Plura och plitar ned sin signatur på en av sina böcker.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar