Prison Break fortsätter – säsong 6 är redan påbörjad

Prison Break återvänder – igen. Seriens skapare, Paul T. Scheuring, bekräftar på Twitter att han redan skrivit klart första avsnittet.

Joel Linde  |  Publicerad 2018-03-14 12:29  |  Lästid: 1 minut

Under 2017 sändes, oerhört oväntat, en ny säsong av Prison Break, som alla trodde hade nått sin slutdestination i och med den dramatiska avslutningen 2009. Utan att spoila kändes slutet tämligen… definitivt.

Men icke! En femte säsong släpptes till fansens förtjusning och nu får de anledning att jubla igen. Seriens skapare, Paul T. Scheuring, släppte nyheten på Twitter med ett väldigt rättfram meddelande:

”Om du måste veta så har jag precis skrivit klart manus till 601.”, skriver han.

Han bekräftar (typ) också att publikfavoriten Mahone kommer medverka i säsongen genom att säga att chansen är mellan 50 och 150 procent.

Hmm… Visst blir det 100 då?

Redan i januari bekräftade Fox studios att de planerade en sjätte säsong, men inte förrän nu har vi fått veta något om utvecklingen. Det är inte heller klart när serien har premiär.

I säsong fem slutade allt gott för Michael Scofield, men ingen tittar på Prison Break för att se glada familjer leka i trädgården, så något säger oss att det snart blir tuffa tider för Michael igen.

Du gillar nog även:

Peter Stormare: Jag fick kämpa för att komma ur Prison Break

Viralsajt hånade Prison break-stjärnan för hans vikt – se hans grymma svar

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-03-14 13:27