Annons
Annons

Programledare rappar i svenska Carpool Karaoke – och vi fattar ingenting

Bädda upp med skämskudden och kolla in ”Kändisskjutsen”.

Joel Linde

Den brittiske komikern James Corden har gjort stor succé med Carpool Karaoke, ett stående inslag i ”The Late late show with James Corden” på CBS.

Annons

Tack vare sin egen briljans och programmets status har han haft bland annat Red hot chili peppers, Adele, Michelle Obama, Justin Bieber, Sia och Stevie Wonder med sig i bilen. Väldigt olika karaktärer med en sak gemensamt: de är artister som sjunger väldigt bra! (Det gör för övrigt också James Corden. Inte lika bra, men bra).

Nu har Sverige fått sin egen version av programmet som kallas för ”Kändisskjutsen”, med en stor skillnad: Gästerna är inte artister.

Men de sjunger ändå.

I första avsnittet, för att ta ett exempel, ser vi Patrick Grimlund och Magnus Hedberg från ”Lyxfällan”. De hämtas upp av programledaren Erik Myrlund som börjar med att fråga om deras program. Sen börjar de sjunga Money, money, money av Abba.

Visst, de pratar om pengar – därför sjunger de om pengar. Men ändå, varför? Varför sjunger de?

Sedan pratar de lite till innan de avslutar programmet med att rappa.

”Akta dig för lyxfällan, lyxfällan!”

kandisskjutsen

När programmet är slut förstår vi fortfarande inte varför de sjöng, så vi ringde upp presschefen på MTG Sverige, Susanne Nylén, för att reda ut det.

– Programmet är ju inspirerat av Carpool Karaoke så det här är vår egen variant av programmet som vi gör för att marknadsföra våra profiler och visa nya sidor av dem.

Men i Carpool Karaoke är ju gästerna artister. Varför sjunger era gäster?

– Det handlar mer om vad låtarna har betytt för dem och historier kring det. Mia Parnevik sjunger till exempel sången som hon sjöng för Jesper på sitt bröllop. Och så får man ju höra Laila Bagge sjunga också, efter alla hennes år i Idol-juryn.

(Vi förstår ändå inte varför de sjunger).

Programmet har sju avsnitt och de andra deltagarna är Laila Bagge, Carolina Gynning, Leif-Ivan Karlsson, Mia Parnevik, Maria Montazami och Anders Jansson.

Relaterad läsning från Café!

Michelle Obama gör Beyoncémoves i nya Carpool Karaoke

Red Hot Chili Peppers sjunger hits i Carpool Karaoke – och det ballar ur TOTALT

 

Annons

Dela (20)
Tweeta

Annons


Laddar