Annons

Träning möter pubmiljö – det proteinrika ölet är här

Det låter som nyheten alla festglada träningsjunkies har väntat på. Nu kan du få ett sexpack av att dricka ett sexpack – i alla fall om man ska tro företaget bakom det nya proteinölet Barbell Brew.

Mikaela Råberg
Foto: Shutterstock

protein-ol

Öldrickande och en rippad kropp är två ting som inte går hand i hand, men det vill det brittiska företaget Muscle Food ändra på. Inom kort lanserar de det proteinrika ölet Barbell Brew för folk som tycker att ett festligt leverne är minst lika viktigt som en vältränad kropp.

Annons

Det glutenfria lagerölet har 3,6 procent i alkoholstyrka, innehåller 92,4 kalorier och har hela 21,8 gram protein per flaska, vilket är ungefär lika mycket som en ryggbiff.

Gilla Cafe.se på Facebook

Skaparna bakom produkten menar att smaken tog månader att utveckla till perfektion.

– Att leva hälsosamt kan vara svårt, särskilt om du tycker om att dricka med vänner. Men med vårt nya proteinrika alternativ kan vem som helt njuta av öl utan att behöva ha dåligt samvete, säger Darren Beale från Muscle Food till Mirror.

– Med våra rigorösa smaktester har vi säkerhetsställt att den smakar som andra ölsorter, samtidigt som den innehåller 85 procent färre kolhydrater och 33 procent färre kalorier.

Men det bästa sättet att bli vältränad är nog ändå inte att dricka öl. Här är 4 sätt som din träning försämras av alkohol.

Annons

Dela (510)
Tweeta

Annons


Laddar