Rockstjärnans reaktion på den töntiga virala dansen är helgens roligaste

Hatten av för Primal Scream-mannen Bobby Gillespie som vägrar att delta i trams.

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-10-19 21:02  |  Lästid: < 1 minuter

Kändisar förväntas ställa upp på vad som helst i tv nuförtiden – vilket dom ofta, med god min, också gör. Därför är det så otroligt befriande att titta på klippet med Primal Scream-sångaren Bobby Gillespie från BBC:s politiska samhällsprogram This Week.

Gillespie var inbjuden till programmet för att diskutera vad en ”hard Brexit” skulle kunna få för konsekvenser för Storbritannien. Redan där skaver det lite. Är det inte lite konstigt att den gode Gillespie ska debattdiskutera Brexit? Lite konstigt kanske, men det har ingenting mot vad som komma skulle.

När programmet är över börjar programledarna att dansa den senaste flugan av virala danser (Gud, vi hade ju precis kommit över det värsta flossandet) – skibidi challenge. Om du tyckte flossandet var jobbigt, vänta bara tills du har sett skibidi.

Den gode Gillespie tänkte minsann inte delta i något viral töntdans. Han sitter istället och iakttar det pinsamma cringe-spektaklet som pågår mitt framför ögonen på honom – i ett politiskt samhällsprogram.

Det ser ut som att Bobby Gillespie tänker ”Jag är faktiskt mannen som gjorde Screamadelica, inte en chans att jag deltar i sånt här ultratrams”.

Tack, Bobby Gillespie. Och tack Bobby Gillespie för ditt obetalbara minspel.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 02:56