Hoppa till innehåll

Rysk kokboksroulette #1.2

Bilden är borttagen

Signaturen Micke var först med sidan 64 – vilket visade sig vara ett räkrecept. Bra nyheterna: det låter gott och är enkelt. De dåliga: det innehåller inlagda citroner som behöver två veckor på sig innan de är färdiga samt något som heter guanciale och ska vara något slags italienskt delikatesskött. Nån som vet var man … Continued

Bilden är borttagen

Signaturen Micke var först med sidan 64 – vilket visade sig vara ett räkrecept. Bra nyheterna: det låter gott och är enkelt. De dåliga: det innehåller inlagda citroner som behöver två veckor på sig innan de är färdiga samt något som heter guanciale och ska vara något slags italienskt delikatesskött. Nån som vet var man får tag på detta i Stockholm? Enligt receptet ska man också lyssna på Neil Youngs Tonights the night samt dricka Christian Veniers chenin blanc till maten.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.