Annons

Så här stor penis ska du ha för att behöva en XL-kondom – egentligen

Har du någon gång hävdat att din penis "inte får plats" i en vanlig kondom eller är din XL-kondom bara en tribute till The Notorious B.I.G.? Hur som helst, här kommer svaret på hur stor snopp som krävs för att vara extra large.

Sofia Börjesson
Så här stor penis ska du ha för att behöva en XL-kondom – egentligen

Foto: IBL/AOP/Shutterstock


Den 9 mars 1997 mördade en okänd gärningsman den 24-årige östkust-rapparen The Notorious B.I.G. i en drive by-skjutning i Los Angeles. På sig hade han en påse gräs, en astmainhalator – och tre Trojan Magnum-kondomer i ”storlek större”, enligt polisens protokoll.

Annons

En av redaktionens stadgade småbarnspappor i trettioårsåldern har uttryckt att ”alla har väl haft en period i livet då man har burit runt på en Trojan Magnum XL-kondom i plånboken utifall att man skulle dö?”. Hans formulering ”en period i livet” som kan låta som något väldigt avlägset är särskilt intressant i och med att polisen släppte uppgifterna om Biggies tillhörigheter först 2011. Där stod, så klart, inget om den dödade rapparens snoppstorlek.

Gilla Cafe.se på Facebook

Men. Hur stor behöver snoppen egentligen vara för att man ska behöva en XL-kondom?

Foto: IBL/AOP

Christopher Wallace aka The Notorious B.I.G. Foto: IBL/AOP

För det första är den genomsnittliga penisen, sett till människor i världen, 13,2 centimeter lång i erigerat tillstånd och har en omkrets på 11,66 centimeter. I slakt tillstånd är den istället 9,16 centimeter lång och 9,31 centimeter i omkrets.

Olika märken gör kondomer för olika penisstorlekar, trots att de heter något i stil med King size eller XL. En Trojan Magnum XL passar till exempel snoppar som är omkring 21,3 cm långa, medan en Trustex Extra Large passar snoppar som är omkring 21,9 cm långa. Svenska RFSU gör en modell som de kallar för Grande och den passar istället snopplängder på omkring 19 cm. För att kondomen ska sitta perfekt ska den dessutom ha en något mindre omkrets än penisen. Omkretsen på ovan nämnda kondomer har ett spann på 10-11 cm.

Vad detta säger om The Notorious B.I.G.s penis får vara osagt, men så länge du inte har en penis som är längre än en genomsnittlig kongolesisk dito (17,9 cm, enligt Illustrerad vetenskap) så behöver du alltså inte storlek XL på kondomen.

Att ha för stor kondom under samlaget ökar risken för att den åker av, medan en för liten kondom riskerar att gå sönder. Därför, grabbar, är det bra att försöka vara så ärlig mot sig själv som möjligt när det kommer till kondomstorleken.

Här kan du läsa mer om storlekar på olika kondomer.

 

Mer om penisar från Café

Johan, 29: ”Därför skickar jag dickpics”

9 grejer att veta innan du dunkar iväg en kukbild

3 tjejer om att få dickpics skickade till sig

Annons

Dela (96)
Tweeta

Annons


Laddar