Hoppa till innehåll

Så lever Zlatan Ibrahimovic i Paris – PSG-stjärnan berättar i ny intervju

Markus Thunberg

Zlatan Ibrahimovic kände sig som en dinosaurie på gatorna när han flyttade till Paris – ändå väljer han Champs-Elysées som en av sina favoritplatser i staden. För tidningen Styleby berättar han om sin vardag. – Helena lagar fantastisk mat, jag måste få lov att skryta om det, säger Zlatan till Styleby. * * * Zlatan är just nu … Continued


Zlatan Ibrahimovic kände sig som en dinosaurie på gatorna när han flyttade till Paris – ändå väljer han Champs-Elysées som en av sina favoritplatser i staden. För tidningen Styleby berättar han om sin vardag.

– Helena lagar fantastisk mat, jag måste få lov att skryta om det, säger Zlatan till Styleby.

* * *

Zlatan är just nu dubbelt aktuell – som fotbollsspelare i PSG såklart men även med hans parfym som släpps i Sverige i veckan. För tidningen Styleby berättar stjärnan om hur hans dagar ser ut vid sidan av fotbollen.

– Jag tränar på morgonen och äter sedan lunch på klubben eller på stan. Barnen är i skolan och har sedan aktiviteter. När de kommer hem är jag med dem. Vi äter alltid middag ihop hemma. Helena lagar fantastisk mat, jag måste få lov att skryta om det. Jag är med familjen så mycket jag kan när jag är ledig, säger han till Styleby.

Zlatan trodde det skulle vara lugnt att komma till Paris men det blev precis tvärt om. Under den första tiden i staden kände han sig som en dinosaurie på gatorna, berättar han. Nu vet 90 procent av fransoserna vem Zlatan är, ändå är hans favoritplatser i Paris två riktiga klassiker:

– Parc des Princes, som är hemmaarenan med en magisk stämning. Champs-Elysées, den boulevarden är så storslagen. Hemma, eftersom jag tillbringar det mesta av min fritid där med familj och vänner, säger han till Styleby.

PSG-stjärnan fortsätter med att lista sina favoritplatser i Sverige.

– Åre. Jag gillar vintern och naturen i fjällen. Svenska skärgården för naturen och fisket. Skogen – där kan jag vara mig själv och ingen känner igen mig, säger han till Styleby.

Senaste numret av Styleby. 

* * *

Läs också!

Därför ska du inte låta tax free-butiken scanna ditt boardingkort

Instagrams 13 skrytigaste uttryck – så enkelt genomskådar du dem

Andrev Walden: Håll ut, det här är viktigare än allt annat

Han gjorde en Ironman varje dag – i 50 dagar

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.