Hoppa till innehåll

Café väljer vinterns snyggaste dunjackor

Dunjackor för män
Daniel Lindström

Vinterns varmaste och smartaste köp.

Utbudet av dunjackor är enormt, så tänk efter vilka behov du har. En jacka som klarar en Mount Everest-expedition är nödvändigtvis inte det bästa alternativet i vardagen. Mycket färg är sport och dovare kulörer mer vardag.

Oversizat från Isabel Marant

Vi har älskat Isabel Marants kläder sedan hon gjorde en H&M-kollektion för snart tio år sedan. Den här dunjackan i en fin blå färg har en överdimensionerad silhuett och är rund i formen. Snygg! 4 500 kr.

Retrodesignat från The North Face

The North Faces dunparkas är en replika av en jackmodell från 1968. Den är tillverkad i slitstarkt nylon och packad med isolerande och återvunnet dun. Och vilka härliga färger, man blir ju glad av den här jackan. 5 400 kr.

Mönstrat från J.Lindeberg

Modellen ”Sphere” är fylld med spårbart dun av högsta kvalitet och har ett slitstarkt och vattenavvisande ytskikt så att du kan hålla dig torr i snön och regnskurar. Det grafiska trycket syns på långt håll. 5 500 kr.

Recyclat från Snow Peak

Japanska campingmärket Snow Peak har varit kultomsusat i outdoorvärlden länge. Den här dunanoraken är tillverkad av återvunnet ripstop-nylon och har ett vattentätt och värmebevarande skal. 5 800 kr.

Drömmigt från ERL

Wow – har ni sett något liknande? ERL:s härliga dunjacka har ett mönster som föreställer ”varma solnedgångar över Venice Beach-himlen”. Vad mer kan man önskar sig i det svenska vintermörkret? 9 200 kr.

Militärinspirerat från Stone Island

Italienska Stone Island gör jackor med högsta funktion där designen ofta är hämtad från arméplagg. Den här jackan är superfunktionell, den är lätt och har ett vattentätt ytterskikt. 14 000 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.