Annons
Annons

ny

Frasse Johansson, 11, är Acnes nya modell för damkläder. Här är bilderna från svenska modemärkets höst- och vinterkampanj. 

* * *

11-årige Frasse på bilderna är alltså Acne-gundaren Jonny Johanssons son.

Annons

– Jag har sett den nya generationens inställning till fashion där plaggens skärningar, form och karaktär är viktigare än samhällets gillande. Jag såg direkt Frasse framför mig eftersom han förkroppsligar den här generationen. Jag frågade honom och är glad att han ville vara en del av den här kampanjen, säger Jonny Johansson i ett pressmeddelande.

Gilla Cafe.se på Facebook

Kampanjen kommer med stor sannolikhet att få stor uppmärksamhet, tror Cafés Daniel Lindström.

– Kampanjen är det mest kontroversiella Acne Studios gjort. Många kommer att ifrågasätta valet av en 11-årig pojke, även om det är Jonny Johanssons son, som modell för att visa avancerade damkläder. Jag gissar att den här reklamkampanjen blir höstens mest omtalade, säger Cafés creative director Daniel Lindström.

Bilderna kommer annonsera Acnes kollektion i New York, London, Paris och Hong Kong. Kläderna finns i butik från 10 september.

* * *

3

5

1

2

* * *

Läs också!

zlaaa

Olof Lundh: Vi måste sluta ta allt Zlatan gör med en klackspark

ny4-430x334

Är mikrobryggerierna för stora? Här är 23 svenska nanobryggerier

Zlatan i stor intervju: ”Min dröm var att komma till Barcelona, men det höll på att förstöra mig”

s

Anders Svensson om frostiga relationen med Erik Hamrén: ”Han ljög mig rakt upp i ansiktet

Annons

Dela (87)
Tweeta

Annons


Laddar