Se Joel Kinnaman i huvudrollen för Netflix historiskt dyra tv-serie

Vad får du om du blandar Blade Runner med Matrix och Independence Day? Jo, du får nya trailern till Netflix storsatsning Altered Carbon som släpps i februari nästa år.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2017-12-05 17:28  |  Lästid: 2 minuter

Nu har Netflix släppt en trailer från den extremt påkostade science fiction-serien Altered Carbon med Joel Kinnaman i huvudrollen. Tv-serien som baseras på romanen av Richard K Morgan handlar om oss människor om 300 år. En framtid där vi sparar våra personligheter, medvetande och minnen för att lagra dem i nya kroppar och därmed uppnå oändligt liv.

Joel Kinnaman spelar rollen som en elitsoldat vid namn Takeshi Kovacs som är den enda som lyckats överleva ett intergalaktiskt uppror mot den nya världsordningen. I handlingen får vi följa hans karaktär som försöker utreda ett mord på en inflytelserik och extremt förmögen man. I bilden ovan ser vi honom ligga utanför någon slags slemmig kapsel, något som liknar en scen från science fiction-klassikern Matrix.

Altered Carbon beräknas bli Netflix näst dyraste produktion någonsin och budgeten för varje avsnitt har legat på cirka 7 miljoner dollar. Något som bara gör produktionen för förra årets succéserie The Get Down dyrare. Tv-serien som utspelar sig i en dystopisk framtid bjuder på en typisk cyberpunkig vibe som även påminner om den storstadsmiljö som framställs i Bladerunner-filmerna.

Se trailern nedan.

Altered Carbon har premiär på Netflix den 2 februari 2018 och första säsongen består av tio avsnitt.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 14:49